CBRE Global Investors, Paul Oremus – ‘Veel bewondering voor de veerkracht van Rotterdam’

Paul Oremus heeft de liefde voor Rotterdam van huis uit meegekregen. Zijn opa en oma kwamen ervandaan en zijn vader heeft onder andere op een werf gewerkt. Zelf heeft hij veel bewondering voor de veerkracht van de stad. ‘Helemaal platgebombardeerd, maar sinds een aantal jaren is de stad bezig met een “comeback”. De Witte de Withstraat, de Zalmhaven, de vele hoogbouw en zo nog veel meer. Deze stad heeft echt karakter en beschikt over een heel eigen kracht. Het is de uitdaging voor Rotterdam om niet op andere Nederlandse steden te willen lijken, maar een eigen signatuur door te ontwikkelen door meer hoogbouw toe te staan en krachtige gebieden te ontwikkelen, zoals op de kop van Zuid.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.