VG VISIE DAILY:Het nieuwe vastgoedplatform

SPRAAKMAKEND, RELEVANT & ACTUEEL 

VG Visie start in 2024 dagelijks met opinie en visie in de vorm van een hagelnieuw online platform. Met VG Visie Daily gaan we exclusief voor abonnees op zoek naar urgentie en relevantie in de markt. We publiceren onafhankelijk nieuws en verhalen achter het nieuws. Exclusief voor onze trouwe vastgoed-community.

We zeggen JA tegen die ene vraag

Veelvuldig kwam de vraag voorbij: de kwaliteit van VG VISIE die missen we dagelijks in de vastgoedmarkt. En over die vraag hebben we even na moeten denken. Ja-zeggen herbergt een belofte naar onze vastgoedrelaties, die rekenen op onze inhoud, kennis en creatieve invalshoeken om de sector te informeren, inspireren en vooruit te stuwen. Na een positieve uitkomst van marktonderzoek onder vastgoedprofessionals hebben we besloten om in het diepe te springen: we gaan het doen en zeggen volmondig ja! Vanaf 26 februari start VG Visie Daily.

Zoals de naam van ons nieuwe online platform verraadt, verschijnen we elke dag met journalistieke content van top-vakgenoten en experts die onze vastgoedbranche kleuren en beïnvloeden. Op een hoog niveau, zoals u van ons gewend bent.

 

De publicaties zijn redactioneel, scherp én onafhankelijk. Ze bieden nieuwe inzichten en geven stof tot nadenken. Ze confronteren en schuren waar nodig. Zorgen voor verbindingen, stuwen op en kijken vooruit. Onze lat leggen we torenhoog. De inhoud van VG Visie Daily is elke dag urgent en daarmee een must-have voor vastgoedprofessionals.

Exclusief voor abonnees

Natuurlijk moet onze onafhankelijke content ergens betaald worden. Dat doen we in de vorm van een premium abonnement. Voor 595 euro per jaar krijgt u toegang tot alle verhalen, meningen en het laatste nieuws.

 

Onze high five aan abonnees

1 Dagelijkse actualiteit, werkelijk journalistieke insteek

2 Urgente nieuwsonderwerpen en

onderzoeken in de vastgoedwereld;

3 Achtergrond, verdieping en duiding van deze ontwikkelingen,

onderbouwd met data, cijfers, onderzoeken;

4 Relevante stakeholders aan het woord: politici, top-experts

(in en rondom het vastgoed), voorname beslissers, professoren /

hoogleraren, ondernemers, belangenbehartigers, et cetera;

5 Nadruk op vernieuwing, innovatie en vooruitgang (in samenwerking

met TNO en PBL), zowel in stedelijk-maatschappelijke context als

succesvolle insights (en minder succesvolle learnings) van bedrijven zelf.

 

VG Visie Daily

Rubricering/bundeling van het nieuws op thema’s. Uit het onderzoek blijkt dat hier grote behoefte aan is. Er komt veel nieuws op de vastgoed[1]sector af, uit een diversiteit aan bronnen. LinkedIn en andere social media dragen daar ook aan bij. Vindbaarheid is dan een serieuze issue. Voor veel professionals is het lastig om de topics die zij interessant vinden te filteren uit het geheel van de bronnen die ze tot hun beschikking hebben. Door artikelen op thema’s te verzamelen kan het platform een belangrijkemeerwaarde leveren. Zo fungeert het platform als 1 centrale bron voor al  het relevante nieuws en achtergronden, waardoor ze vaker terugkomen.

Iedere dag VG Visie in de ‘bus’

  • Iedere dag 1 actueel nieuwsbericht
  • Elke week aangevuld met achtergrondartikelen en/of video’s

Premium Abonnement

  • Elke dag ontvang je een nieuwsbrief met zuiver redactionele content.

Dat betekent 5 dagen per week en in totaal ongeveer 260 nieuwsbrieven per jaar.

  • Daarnaast ontvang je de VG Visie edities: de Zomer- en

Wintereditie met daarin alle relevante thema’s. Je krijgt alle nieuwsbrieven met content over de vastgoedweken en ook alle branded content.

  • Als abonnee ontvang je ook een gratis entreekaart voor de Provada.

(*€ 215,00 excl. btw in 2023). Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een banner op de VG Visie website te plaatsen. 2 x keer jaar banner plaatsing in een nieuwsbrief.

  • Gratis online artikel: Twintig vragen aan…

 

PREMIUM ABONNEMENT

€ 595,00 excl. btw.

VG Visie

VG Visie is al jaren succesvol in de markt van vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling in Nederland. Alle relevante grote en kleinere partijen in de brede range van de vastgoedsector doen mee met de edities. Twee keer per jaar worden de bladen en Zomereditie en Wintergasten met ieder vier specials uitgebracht. De artikelen worden ook online gepubliceerd. Ook online is de uitzending van de Vastgoedweken met trends en ontwikkelingen in de grote steden. Tijdens de Provada worden interviews uitgezonden.

VG Visie biedt hoge kwaliteit in beeld en tekst, en heeft diepgang. De tone of voice is intelligent en inspirerend. De inhoud van VG Visie prikkelt, raakt, verleidt en relativeert.

Uitgever

Erwin Asselman

E: erwin@vgvisie.nl

T: 06 – 51 26 84 07

Sales Manager

Anouk van der Poort

E: anouk@vgvisie.nl

T: 06- 28 13 28 1

All rights reserved © 2024 Young Media