Over VG Visie

VG Visie is het journalistieke antwoord op de groeiende behoefte om kennis en ervaringen uit te wisselen en te delen. Een bundeling van visies, analyses over steden, interviews en succesverhalen met beslissers, bestuurders en ondernemers in steden. Met artikelen die een relevante bijdrage leveren aan de branche overschrijdende dialoog tussen stakeholders over de optimalisatie en de vitalisering van (binnen)steden en winkelcentra in een dynamische wereld. VG Visie heeft altijd een relatie met de stad, omdat daar alle visies samen komen. Een compleet tijdschrift dat u als lezer visies, analyses, trends en verhalen aanreikt. VG Visie faciliteert een sectorbrede dialoog over de verbetering en vitalisering van (binnen) steden op het gebied van wonen , winkelen en werken in een dynamische wereld.

Persoonlijke verhalen en visies door mensen die in steden het verschil maken met hun daadkracht, aanpak en lef op het snijvlak van vastgoed, ondernemerschap en de stad.

In alle producties zetten we 100% in op kwaliteit en doen we geen concessies. We blijven vernieuwen en waarde toevoegen. We zijn nieuwsgierig, denken in mensen en creëren verbeeldingskracht als het gaat over de toekomst van steden om zo mensen te inspireren en doelen te bereiken.

Uitgever en directeur
Erwin Asselman

All rights reserved © 2024 Young Media