Rotterdamse vastgoedweek NVM Business lid Jeroen van der Meer Ooms Makelaars Rotterdam

Een podcastgesprek met NVM Business lid Jeroen van der Meer van Ooms Makelaars Rotterdam, een geboren Rotterdammer. Zijn hart ligt sinds zijn start bij Ooms, in 1999 bij Rotterdam, met name in het specialisme van industrieel/logistiek vastgoed. Als Rotterdamse makelaar heeft hij een echte “niet lullen maar poetsen” aanpak en mentaliteit. Een gesprek over de uitdagingen voor de stad, beschikbaarheid van grond in de stad, Feyenoord City,. Maar ook over de buurten met de meeste potentie, de verborgen parel in de stad. En over wie het verschil maakt in de stad.

Luister nu de podcast

Rotterdamse Vastgoedweek Derek van den Berg van VORM

VG Visie: De Rotterdamse vastgoedweek: Een gesprek met Derek van den Berg conceptontwikkelaar bij VORM. Over zijn gevoel en liefde voor de stad Rotterdam. De stad is nooit af en altijd in ontwikkeling. Als conceptontwikkelaar kun je mee helpen om de stad te bouwen. Je maakt de stad mooier. Ik wil Rotterdam Leefbaarder maken en ook verdichten want er zijn te weinig woningen in het centrum waardoor er meer draagvlak komt voor restaurants en winkels. Maar ook over zijn passie, inspiratie en ergernissen en met welk bekende Rotterdammer hij wel een dag zou willen doorbrengen.

Luister nu de podcast

Rotterdamse Vastgoedweek: Jan Ultee van U vastgoed

VG Visie: De Rotterdamse Vastgoedweek. Een gesprek met vastgoedondernemer Jan Ultee van U Vastgoed. Een gesprek over zijn plannen, dromen en projecten in de stad. De Rotterdamse vastgoedman van 2016 bekend van de ruim 150 meter hoge witte Cooltoren in het Baankwartier praat ook zijn drijfveren, en zijn passie voor het leven en wat hem inspireert. De stad moet groeien, ontwikkelen en de verandering van de stad moet je proberen mee te maken zegt de ondernemer die is geboren en getogen in Rotterdam. . Als je iets wilt veranderen moet je meedoen en niet aan de kant blijven staan en commentaar geven.

Luister nu de podcast

Eindhovense vastgoedweek Wouter Tichler van DVP & Luuk Janssen van Adviesbureau Tielemans

Eindhovense vastgoedweek met Wouter Tichler van DVP & Luuk Janssen van Adviesbureau Tielemans. Over samenwerken en samen tot oplossingen te komen en hoe je elkaar kwalitatief en creatief kunt aanvullen tijdens processen. En over de uitdagingen voor de stad Eindhoven en wat de verdichtingsopgave aan projecten en planontwikkeling gaat toevoegen aan de stad.

Luister nu de podcast

Eindhovense vastgoedweek: Saidou Blindenburg van Teamverhuur

Interview met Saidou Blindenburg oprichter en eigenaar van Bluebrickmedia. Een nieuwbouwproject voor oplevering verhuurd krijgen? Dat is het werk van Teamverhuur. Dit onderdeel van BlueBrickMedia houdt zich bezig met marketingcommunicatie en online verhuur van nieuwbouwprojecten in opdracht van projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers. De focus op online gaat hier samen met persoonlijke aandacht. Dat blijkt een schot in de roos.

Luister nu de podcast

VG Visie Ziezodan Michiel Pot & Simon Helder

Disruptie in het bedrijfskundig model van vastgoedonderhoud en reparatie. Een gesprek met CEO Michiel Pot en operationeel directeur Simon Helder van Ziezodan. Het proces werkt, alleen wij zeggen het kan vele malen slimmer en simpeler maar het vraagt lef om het je te committeren aan een volledig nieuw proces. Je moet ballen hebben om het te durven. En loslaten en dat is vaak waar het moeilijk wordt. Ziezodan brengt huurders, onderhoudspartijen en vastgoedbeheerders samen. Zij vereenvoudigen het proces, door dit op een simpel platform gebruiksvriendelijk te faciliteren. www.ziezodan.nl

Luister nu de podcast

Rob Reintjes oprichter en eigenaar van JURY!

VG Visie: De Architectenweek. De 35-jarige Rob Reintjes geeft leiding aan architectenbureau JURY! in Rotterdam. Met vier enthousiaste collega’s ontwerpt hij villa’s voor particulieren, en publieke
gebouwen, maar de ambities reiken veel verder: liefst realiseren ze complexe grootstedelijke opgaven. Een landmark voor Nijmegen is al in de maak. ‘The sky is the limit!’ Maar ook over zijn thuishaven Maassluis, ondernemerschap, zijn dromen en ambities.

Luister nu de podcast

Diederik & Britta van Egmond van Van Egmond Architecten

VG Visie: de Architectenweek. De woonomgeving komt eerst, dan de architectuur. Dat is het uitgangspunt van het familiebedrijf uit Noordwijk aan Zee: Verhalen zijn daarbij leidend, individuele ‘stories’, die van een gezin, een buurt of stad. ‘Onze kracht zit hem erin deze te vertalen naar een ideale leefomgeving’, Maar ook een gesprek over de nieuwe visie op stedelijk wonen, ondernemerschap, het vak, de dromen en de bijdrage aan de wereld, wat veel verder gaat dan schoonheid.

.

Luister nu de podcast

Wintergasten Alderik Bos – Liftinsight

Alderik Bos CEO van Liftinsight: Wij zijn de liftboys uit Rotterdam, de gamechangers en de pioniers. Wie ben jij?’ Hoe het bedrijf Liftinsight zich online voorstelt, spreekt boekdelen. Hier staat een bedrijf van de volgende generatie in verticale mobiliteit. ‘De markt verandert door de komst van nieuwe IOT-technologie. Met liftsensoren.’ En: ‘Wij zijn de Uber van de liftindustrie’. Daar willen we meer van weten.

Luister nu de podcast

Wintergasten Roelien De Haas – Sixt Benelux

Op het eerste gezicht lijkt er weinig overlap tussen de vastgoedwereld en de wereld van mobiliteit. Maar de tijd van onbeperkte hoeveelheden parkeerplaatsen bij woningen en kantoren is wel voorbij en dus moeten er nieuwe oplossingen komen. Dan is het handig als
de vastgoedwereld aan tafel zit met iemand die recent die overstap maakte, van Colliers International naar Sixt: Roelien de Haas, commercieel directeur Sixt Benelux.

Luister nu de podcast

Wintergasten Jeroen Lokerse -Cushman & Wakefield

Jeroen Lokerse, Vastgoedman van het jaar 2020 en CEO van Cushman & Wakefield over 2020: Financieel was het natuurlijk geen fantastisch jaar, maar als je kijkt wat wij hebben geleerd als organisatie, hoeveel klanten we hebben geholpen, hoeveel we zelf hebben geleerd, hoeveel plezier we hebben gehad, hoeveel we samen hebben gewerkt en hoeveel we bewuster zijn geworden voor wat belangrijk is.

Luister nu de podcast

Wintergasten Paul Oremus – CBRE Global Investors

Paul Oremus, Country manager bij CBRE GI; Het loont: investeren in vastgoed dat een positieve bijdrage levert aan mens, milieu en maatschappij. Zij lanceren een nieuwe Europese woningstrategie gebaseerd op impact beleggen. ‘Op de Europese woningmarkt leveren duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid het beste rendement voor de toekomst’. Maar ook over het jaar 2020, zijn drijfveren en de plannen voor de toekomst.

Luister nu de podcast

Wintergasten Mark Kuijpers- Greystar Nederland

Het zijn ronduit indrukwekkende toevoegingen aan de stedelijke woningmarkten: de woningbouwprojecten van Greystar die opgelijnd zijn met het OurDomain-concept. Diemen en Amsterdam Zuidoost zijn bijna volledig opgeleverd, Rotterdam en Utrecht gaan volgen. Managing Director Nederland, Mark Kuijpers, is content met de voortgang en kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Een podcast over het steeds verder schaven aan een onderscheidend woonproduct. Maar ook over Leiderschap en ambitie en het nieuwe jaar.

Luister nu de podcast

Daan Reekers oprichter en CCO van Adelaer

Daan Reekers, oprichter en Chief Commercial Officer Adelaer. Over de groei van Adelaer tot een succesvolle ‘financial architect’ van vastgoed in Nederland. Als een van de eerste ‘debt brokers’ zocht het ook financiers buiten de bancaire wereld. Inmiddels zijn de werkzaamheden behoorlijk uitgebreid. ‘Wij zijn veel meer een verbindingsplatform dan sec een financier.’ Ons bedrijf is een platform van zelfstandige professionals en daarom zeer ondernemend. Zo zijn we groot geworden.’

Luister nu de podcast

de Utrechtse Vastgoedweek # 6 Harm Janssen- BPD

Harm Janssen, directeur regio Noord-West van BPD. Over wonen in Leidsche Rijn, zijn grootste successen en kantelpunten in zijn leven. Zijn politieke ervaringen die van pas komen bij zijn werk als projectontwikkelaar bij BPD. De kansen en uitdagingen voor Utrecht en de projecten van BPD in de stad. Het belang en de grote inspanning om betaalbare woningen te realiseren.

Luister nu de podcast

VG Visie De Utrechtse Vastgoedweek #5 Stef Fleischeuer- Gemeente Utrecht

Stef Fleischeuer, directeur stedelijke ontwikkeling en economie ai bij de gemeente Utrecht. Het groot stedelijk denken heb je nodig als je de ambitie hebt om te groeien en een hele relevante rol wilt spelen in de Randstad en de economie van Nederland. We kijken vooruit naar 2030/2040. Over de complexiteit van opgaven in Utrecht. Nu bouwen we 3.000 woningen per jaar, waarvan 50/55 % sociale en middenhuur. We zijn bezig met een inhaalslag, bereiden samen voor met marktpartijen, maar bouwen op grond van anderen.

Luister nu de podcast

VG Visie De Utrechtse Vastgoedweek #4 Sander van den Engel – Savills

In 2018 koos Savills doelbewust voor de Domstad als tweede vestiging in Nederland. Sander van den Engel, Head of Agency Utrecht, werd aangesteld om het kantoor te leiden; ‘Als je serieus genomen wilt worden, moet je gevestigd zijn daar waar je advies over geeft.’
‘We zitten hier pas twee jaar, die tijd heb je nodig om je te vestigen en om de relaties in de stad op te bouwen en onze klantenportefeuille de kansen in Utrecht te tonen. Het is een strategisch proces.

Luister nu de podcast

VG Visie De Utrechtse Vastgoed #3 Marien Kleinjan van AM

Utrecht is een belangrijke stad voor AM. Marien Kleinjan is
directeur Ontwikkeling AM Midden; hij woont en werkt hier. AM realiseert met het project De Buurt in Utrecht Overvecht een ambitie die veel verder gaat dan louter het toevoegen van veelgevraagde woningen. Ook gezondheid, inclusie, ontmoeting en talentontwikkeling behoren tot de doelstellingen. Marien Kleinjan vertelt met passie en betrokkenheid over gebieds(her)ontwikkeling
in de bestaande stad.

Luister nu de podcast

VG Visie De Utrechtse Vastgoedweek #2 Monique Van Loon, directeur van Jebber

De vraag naar studenten- en starterswoningen is al decennialang zo groot, dat Monique van Loon zich over de economische ontwikkelingen helemaal geen zorgen maakt. Tien jaar geleden – midden in de financiële crisis – startte zij met Jebber de ontwikkeling van starterswoningen
in Utrecht. Met succes. De doelgroep is primair jongeren. Inmiddels heeft Jebber zo’n 1.300 starterswoningen gerealiseerd en 1.400 woningen in ontwikkeling.

Luister nu de podcast

VG Visie De Utrechtse Vastgoedweek #1 Christiaan Groeneweg- VORM

Christiaan Groeneweg is projectontwikkelaar bij VORM en mede verantwoordelijk voor alle transformatieprojecten van
VORM. Over secuur maatwerk in de stad. En over de kunst van transformeren. Hoe kun je veranderen van oud naar nieuw zonder het oude te verliezen. Over gebouwen proeven, ervaren om ze op een goede manier te transformeren en de juiste keuzes te maken. Maar ook over zijn grootste successen en wat hem inspireert. En in Utrecht over de ontwikkeling van het Museumhotel in het Museumkwartier.

Luister nu de podcast

VG Visie De Haagse vastgoedweek #4 Sebastiaan Jansen – KOW

Sebastiaan Jansen een van de vier partners van KOW. Met een roemrijke historie in de stad heeft het bureau een gezonde kijk op het Den Haag van morgen. “Energie neutraal is geen onderwerp meer,
het verlangen gaat veel verder.” Sebastiaan over concepten, moderne architectuur en vakmanschap, maar ook over zijn grootste fuck up, successen en kantelpunt in zijn leven.

Luister nu de podcast

VG Visie De Haagse vastgoedweek #3 Annemarie Jol van AM

Annemarie Jol adjunct-directeur AM Zuidwest over meer woonproducten en stadmakers. Betaalbaardere woningen realiseren, dat doe je samen, betoogt ze. Met extra inzet werkt ze in Den Haag aan nieuwe woonconcepten voor jong én oud. We hebben een whatsapp-groep laten oprichten voor de stad via stadmakers online. Daar kunnen mensen hun ideeën droppen en sparren met elkaar. Dat begon heel klein, met tien mensen, maar inmiddels hebben we al 125 échte stadsmakers weten te koppelen aan elkaar.”

Luister nu de podcast

VG Visie De Haagse Vastgoedweek # 2 Willem-Joost de Vries TconcepT

Willem-Joost de Vries van TconcepT Architecten & Placemakers, over zijn grootste successen, de grootste fuckup, het kantelpunt in zijn leven en de meeste inspirerende concullega. Maar bovenal over zijn passie voor stedenbouw, en het zien van mogelijkheden op plekken waaraan anderen voorbij lopen. Met zijn verbeeldingskracht en creativiteit kan hij partijen verliefd laten worden op de verschillende projecten.

Luister nu de podcast

VG Visie De Haagse Vastgoedweek # 1 Britt van der Zandt – VORM

De Haagse Vastgoedweek #1 Britt van der Zandt, conceptontwikkelaar bij VORM Met het concept BuurtBoost wil VORM in monotone wijken de ‘software’ verbeteren door de ‘hardware’ aan te passen. Daarbij staat ‘software’ voor bewoners, veiligheid en organisatie; ‘hardware’ voor de fysieke omgeving, woningkwaliteit en voorzieningen. ‘Met verduurzaming pak je meteen de leefbaarheid aan’, zegt Britt van der Zandt.

Luister nu de podcast

Podcast met Wisse Stenchlak van Heyday

Het roer gaat om in de vastgoedsector”, zegt Wisse Stenchlak van HEYDAY. Een grote institutionele belegger is Nederland is overtuigd.
Andere vastgoedbeleggers zitten nu aan tafel en staan open voor een radicale andere kijk op property management. Huurderstevredenheid voert de boventoon, met in het achterhoofd het rendement in de vastgoedportefeuille.

Luister nu de podcast

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek # 7 Michiel Pot algemeen directeur Ziezodan

Mensen achter het Amsterdamse vastgoed
#7 16 juni 2020: Michiel Pot, directeur Ziezodan over zijn grootste successen, de grootste fuckup , het kantelpunt in zijn leven en de meeste inspirerende concullega. Over het ontstaan van het platform en service organisatie Ziezodan die de frictie in de keten oplost. Zij brengen huurders, onderhoudspartijen en vastgoedbeheerders samen. Hoe vereenvoudigen zij het proces, en wat is de kunst om dit platform op een simpele manier gebruiksvriendelijk te faciliteren en zo waarde toe te voegen. En de ambitie om te groeien.

Luister nu de podcast

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek # 6 Laurens Ivens wethouder Bouwen en Wonen

Mensen achter het Amsterdamse vastgoed
#6 15 juni 2020: Laurens Ivens, wethouder wonen en bouwen
Met marktpartijen is wethouder Laurens Ivens de komende vijf jaar de bouw van 10.000 middeldure huurwoningen overeengekomen. Maar dat gaat Ivens niet ver genoeg. Hij wil ook grip krijgen op de bestaande huurmarkt. ‘Zonder zeggenschap hierover blijft een betaalbare huurwoning onbereikbaar.’ Laurens Ivens, sinds 2014 wethouder Wonen en Bouwen namens de SP, kan bogen op een indrukwekkend CV. Sinds zijn wethouderschap stapelt Amsterdam bouwrecord op record, met zowel in 2015 als 2018 meer dan 8.400 opgeleverde woningen.

Luister nu de podcast

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek #5 Peter Heuvelink directeur AM Noord West

De enorme en complexe opgave waar Amsterdam voor staat, vereist een brede visie en een aanpak die verder reikt dan alleen woningen ontwikkelen. ‘Zet de woningopgave in als middel om ook andere problemen op te lossen’, bepleit Peter Heuvelink van AM. ‘Projecten hebben een veel bredere maatschappelijke impact dan alleen wonen.’ Projecten moeten bijdragen aan ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living and working’, ‘Stad-en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. 

Luister nu de podcast

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek #4 Bart Meijer ceo MRP Development

Bart Meijer is oprichter en ceo van Meijer Realty Partners en ontwikkeltak MRP Development. Hij vertelt in deze podcast over zijn leven in Amerika en hoe hij zijn belangrijkste lessen uit die tijd heeft meegenomen in zijn carrière. Een gesprek over zijn successen, het kantelpunt in zijn leven en zijn optimisme over de toekomst. Met een ontwikkelportfolio van bijna 1,3 miljoen vierkante meter is MRP een van de grootste Nederlandse ontwikkelaars. Het iconische WFC Amsterdam aan het Koningin Wilhelminaplein voegde MRP najaar 2018 toe aan haarvastgoedportefeuille.

Luister nu de podcast

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek #3 Eva Hekkenberg, directeur concepten bij Vorm

Eva Hekkenberg, directeur Concepten bij Vorm. Juist op locatie ontstaat de inspiratie en verzamel je de ingrediënten die nodig zijn om een concept te ontwikkelen en de vertaling te maken naar vastgoed. Eva Hekkenberg praat met passie over de creatieve gedachten en hoe je concepten maakt die echte waarde toevoegen aan gebieden en waar Vorm het verschil mee maakt en Amsterdam heeft veroverd.

Luister nu de podcast

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek #2 Robert Kok bestuurslid NVM Business

De coronacrisis zorgt voor hoofdbrekens voor de ontwikkeling van de stad Amsterdam. “We zitten in een spagaat. Daar praten we als NVM Business-leden samen over. Gelukkig hebben we met een grote groep mkb’ers en sinds kort ook de corporates, zoals JLL, Cushman & Wakefield, Savills en Colliers een vereniging die als autoriteit over de juiste data beschikt. Data die eenduidig gedeeld en gebruikt wordt.

Luister nu de podcast

VG Visie De Amsterdamse Vastgoedweek #1 HENK BROUWER CEO BREEVAST

In het Breevast-kantoor beweegt de gedachte van Henk Brouwer zich vrijelijk om de plexi-coronaplaten. Hij houdt hartstochtelijk van “zijn” Amsterdam en mist de toeristen in de stad. Ook maakt hij zich zorgen. Om de mentaliteit van de Amsterdammer, een gemeentebestuur dat rigide vasthoudt aan het 40-40-20-beleid en het evenwicht tussen stedelijke ontwikkeling en open plekken.

Luister nu de podcast

De Eindhovense Vastgoed Week – Peter Kentie Eindhoven365

Een gesprek met Peter Kentie, directeur van Eindhoven365 over het nieuwe verhaal van de stad. Over de City Marketing, over de pijlers TDK, Technologie, Design en Kennis, en wat betekenen deze gekozen pijlers/domeinen voor de marketing van stad en waar zit de economische spin-off.

Luister nu de podcast

De Eindhovense Vastgoed Week #2 Ferdinand Gremmen- SDK Vastgoed

Met ‘lef en lange adem’ voegt SDK Vastgoed waardevolle leefomgevingen toe aan Eindhoven. Een gesprek met Ferdinand Gremmen, directeur van SDK Vastgoed over de toekomst van Eindhoven met aandacht voor zijn visie, de projecten en liefde voor de stad.

Luister nu de podcast

De Eindhovense Vastgoed Week # 1 Erik Leijten -BPD

BPD zet Woningfonds in om Eindhovense woningmarkt
toegankelijk te houden. Met ruim 230.000 inwoners is Eindhoven de vijfdestad van Nederland. De verwachting is dat de bevolkingsgroei de komende jaren stevig doorzet, mede dankzij voormalige studenten van de TU Eindhoven en de Design Academy die in toenemende mate in de Lichtstad kunnen én willen blijven wonen. Een gesprek met directeur zuid Erik Leijten

Luister nu de podcast

VG Visie Fred Tromp – Quarters

Co-living: de nieuwe manier van wonen.Betaalbare woningen voor starters. Veel gemeenten worstelen ermee. Co-living van Quarters kan een oplossing zijn voor deze doelgroep. In drie grote gemeenten opent Quarters binnenkort de eerste vestigingen. Het
enthousiasme is groot. Niet zo vreemd, vindt Fred Tromp. ‘Dit concept voorziet in veel behoeften.’ 

Luister nu de podcast

VG Visie Wintergast Roel van de Bilt – Rabobank

Roel van de Bilt, Directeur Rabobank Real Estate Finance.
Onder leiding van Roel van de Bilt onderzocht
Rabobank een aantal scenario’s. Komend jaar ziet er nog goed uit, maar blijft dat zo?. En over zijn sabbatical, een periode van bezinning waarin hij zijn focus verlegde naar de belangrijkste zaken in zijn leven: zijn gezin en directe omgeving. Eind 2017 verloor hij zijn oudste dochter, Amber. Zij overleed plotseling na een meningokokkenbesmetting.Een turbulente periode van onbeschrijflijk verdriet brak aan voor Roel, zijn vrouw en twee andere dochters.’

Luister nu de podcast

VG Visie Wintergasten Jeroen van Valen Sectie5

2019 is een recordjaar voor Sectie5 als vastgoedbelegger in de retail en zorg.
Een gesprek met Jeroen van Valen, ondernemer en partner die vertelt over zijn tops & flops op het gebied van winkelcentra, boerenverstand in zorgvastgoed en maatschappelijke projecten. ‘Hou oog voor je medemens, is de filosofie van Sectie5.’

Luister nu de podcast

VG Visie Wintergasten Eduard Schaepman CEO Tribes

Na een vliegende start 4 jaar geleden zette Eduard
Schaepman CEO van Tribes dit jaar de rem erop. 23 vestigingen van Tribes in 3 landen was wel even genoeg. Tijd voor reflectie. Want groei is voor hem geen doel
op zich. ‘Ik wil winstgevend zijn.’Tribes is niet zomaar een hippe formule voor flexwerkers. Het is een serieuze inspiratiebron, zowel voor business nomads als voor Eduard Schaepman. Steeds vaker dient de wijsheid van de stammen als leidraad voor zijn dagelijks handelen. 

Luister nu de podcast

De Amsterdamse Vastgoed Week #1 Jeroen Lokerse

Jeroen Lokerse, head of Netherlands van Cushman & Wakefield wil veel meer debat over de toekomst van de stad. Niet omdat het slecht gaat,maar omdat we laten liggen wat écht nodig is om toekomstbestendige welvaart en economische groei te waarborgen. Het snel veranderende speelveld vraagt om duidelijke keuzes en vooral om stevige ambities. ‘We moeten groter denken en groter doen. 

Luister nu de podcast

De Amsterdamse Vastgoed Week #2 Taco De Groot CEO Vastned

Een simpele ‘stenenboer’, zo betiteld de topman van Vastned zichzelf graag. Ondertussen rijst uit talloze
interviews in de vastgoedpers en financiële media van de laatste acht jaar het beeld op van een zakenman die stiekem toch veel meer van het retailvak weet. Taco de Groot vindt niets leuker dan zijn schoenzolen te verslijten in de populairste winkelstraten in grote Europese steden met een historische binnenstad.

Luister nu de podcast

De Amsterdamse Vastgoed Week #3 Gert Jan ‘t Hart Klimaatgarant

Gert Jan ‘t Hart mede oprichter van Klimaatgarant garandeert met zijn pompen een duurzame, energieneutrale, comfortabele en goed betaalbare energievoorziening. Dat willen we bereikbaar maken voor iedereen. 

Luister nu de podcast

De Amsterdamse Vastgoed Week #4 Harm Janssen BPD

Harm Janssen, directeur regio Noord-West van BPD: Betaalbare woningen voor iedereen, omdat alle mensen in Nederland recht hebben op huisvesting. Dat zit al driekwart eeuw in het dna van BPD (Bouwfonds Property Development). een nieuwe episode wordt aan die historie toegevoegd: de oprichting van BPD Woningfonds. 

Luister nu de podcast

De Amsterdamse Vastgoed Week #5 Henk Jagersma – Amsterdam

Een gesprek over de grootste uitdagingen voor Amsterdam. Hoe houd je succes op alle fronten beheersbaar. Blijft Amsterdam voor iedereen toegankelijk. Want iedereen moet er kunnen wonen en werken. Hoe vangen we de enorme groei en druk op de stad op?

Luister nu de podcast