20 mei 2018 - Erwin Asselman

Jasmijn Prinssen – JosDeVries – The Retail Company – DE WINKEL ALS MARKETING TOOL

Van oorsprong werd het succes van een winkel gemeten aan de omzet per vierkante meter. De kassa moest rinkelen,
want dat was waar het geld verdiend werd. Nu heeft een groot gedeelte van de verkoop zich naar online verplaatst. Dat zette de markt behoorlijk op zijn kop. Al een paar jaar roepen retail designers en strategen dat de ‘bricks’ niet zullen verdwijnen, maar dat er wel een herbezinning op de fysieke winkel nodig is. En daarom vind ik het wel leuk om bij deze de knuppel in het hoenderhok te gooien; de fysieke winkel hoeft helemaal geen winst te maken. De fysieke winkel is namelijk geen verkoopkanaal, maar een marketing tool.

Klik hier en lees het hele artikel

 

All rights reserved © 2024 Young Media