20 mei 2018 - Erwin Asselman

pleidooi voor een nieuwe retail toekomst

Retail staat niet op de drempel van een nieuw tijdperk, we zitten midden in het oog van de storm. De ‘toekomst’ vormt geen bedreiging, maar een perfect alibi om het op alle vlakken beter en vooral anders aan te pakken. Retailers en merken met fysieke en digitale werelden moeten creatief zijn en behendig kunnen manoeuvreren in een dynamisch speelveld waar het eigenbelang steeds meer ondergeschikt raakt aan het groepsbelang. Een toekomstbestendige strategie vereist het aangaan van de verbinding met consumenten, collega ondernemers en stakeholders in steden. Partijen die uitsluitend de wereld en consumentenmarkt kaalvreten voor het eigenbelang zonder verantwoordelijkheid te nemen, zijn moreel verwerpelijk, kortzichtig en verre van coöperatief.

Klik hier en lees het hele artikel

 

All rights reserved © 2024 Young Media