Wat maakt werken in Utrecht interessant en leuk? – 14 mensen vertellen over hun werk!

Drie jaar stond ze met het Humorcollege in de theaters. Renate Reijnders hoopt de zalen opnieuw te veroveren met haar nieuwe voorstelling het Liefdescollege. Een van haar try outs hield ze in het Werftheater, een dampende zaal in een werfkelder. Populair bij cabaretiers en stand-up comedians.

Reijnders volgde 13 jaar geleden de liefde naar Utrecht. Een stad die haar niet geheel onbekend was, want Kim Goedegebure met wie ze vijftien jaar cabaret maakte, kwam er vandaan. Het duo Reijn & Goed ontmoette elkaar op de Toneelschool in Arnhem. Reijnders was al zeven keer afgewezen op de Kleinkunstacademie, en moest toch iets, lacht ze gekscherend.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.