De smaak van stach

Deze foodie beweert dat hij weet wat lekker is. Getuige het succes van zijn cornershopformule komt hij ermee weg. Niet alleen omdat hij een aardige gast is, maar omdat Stach Schaberg elke dag zijn credo ‘Stach weet wat lekker is’ uitleeft. Authentiek en zonder opsmuk. Al zeven jaar weet hij de verwende stadse consument te bedienen, die onderweg graag extra betaalt voor echte kwaliteit in combinatie met snelheid en gemak. De ondernemer verkoopt overwegend ambachtelijk gemaakte producten, die altijd bijzonder zijn. En dat proef je in zijn 18 winkels in Amsterdam, Overveen en Utrecht. Hoog tijd om Stach zelf te vragen welke speciaal- en horecazaken in de hoofdstad hij aanbeveelt en graag bezoekt.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.