‘Je praat mee over de stip aan de horizon die we moeten zetten’

Elf jaar geleden volgde Michel ten Hag zijn vader – Hennie ten Hag – op als bestuursvoorzitter van ten Hag makelaars & financiële dienstverleningsgroep. Met nu meer dan 51 jaar ervaring en negen vestigingen in de grote steden in de regio Oost-Nederland is familiebedrijf ten Hag – waar zijn broer Rico en zijn vrouw Hanneke ook werkzaam in zijn – uitgegroeid tot de belangrijkste speler in dit deel van het land. Voor Michel ten Hag, die als kind al wist dat hij ooit op de stoel van zijn vader zou zitten, is het vanzelfsprekend om verder te kijken dan puur de makelaardij en financiële dienstverlening. Rentmeesterschap is belangrijk. Dat komt ook tot uiting in de bedrijven waarin ten Hag investeert.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *