‘Wezenlijk om te weten waar je huurders als ondernemer mee bezig zijn’

Michon van der salm is gepassioneerd door vastgoed. hij komt niet alleen uit een restauratie-aannemersfamilie, maar deed ook een studie bouwkunde. bovendien was hij actief in allerlei rollen en functies: van interieurbouw tot en met projectontwikkeling, en als zelfstandig ondernemer heeft hij meerdere bedrijfsverzamelgebouwen opgezet. hij kent dus de vastgoedwereld vanuit heel verschillende perspectieven. dat komt natuurlijk goed van pas in zijn nieuwe functie: algemeen directeur bij AllFixed Property Management. deze vastgoed- en leegstandsbeheerder bestaat ruim vijf jaar en heeft meer dan tachtig panden over heel Nederland onder beheer.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.