Zuidplein krijgt na 20 jaar facelift

Rotterdam telt weer mee als winkelstad. Alle ogen zijn gericht op het kernwinkel- gebied, dat gemeten naar WOZ waarde als grootste BIZ van Nederland de ambitie heeft om de meest vernieuwende binnenstad van de Benelux te worden.De grootste metamorfose vindt echter plaats op Zuid. Een gebied dat in omvang zo groot is als Eindhoven.De overheidsinjectie van honderden miljoenen voor het Hart van Zuid heeft de vastgoed eigenaren van Winkelcentrum Zuidplein ervan overtuigd om na 20 jaar te investeren in de publieke ruimte. Ook komt er een uitbreiding. In 2022 moet één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland een regionale magneet zijn.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *