Zuidplein krijgt na 20 jaar facelift
05 apr 2019 - Erwin Asselman

Zuidplein krijgt na 20 jaar facelift

Rotterdam telt weer mee als winkelstad. Alle ogen zijn gericht op het kernwinkel-gebied, dat gemeten naar WOZ waarde als grootste BIZ van Nederland de ambitie heeft om de meest vernieuwende binnenstad van de Benelux te worden. De grootste metamorfose vindt echter plaats op Zuid. Een gebied dat in omvang zo groot is als Eindhoven. De overheidsinjectie van honderden miljoenen voor het Hart van Zuid heeft de vastgoedeigenaren van Winkelcentrum Zuidplein ervan overtuigd om na 20 jaar te investeren in de publieke ruimte. Ook komt er een uitbreiding. In 2022 moet één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland een regionale magneet zijn.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media