Niet jezelf op de borst kloppen maar samenwerken

HEYLIGERS design + projects (d+p) heeft twee studio’s, in Amsterdam en Utrecht. Partners Willem Heyligers, Lonneke Leijnse en Marleen Valstar geven gezamenlijk leiding aan de studio’s met circa 25 architecten en interieurarchitecten. Transformaties zijn voor het bureau steeds belangrijker geworden. Dat begon met de Renaultgarage in Amsterdam, die werd omgetoverd tot restaurant Dauphine en een plek voor mediabedrijven, en gaat tot op de dag van vandaag door met transformaties van grachtenpanden in Amsterdam en panden in Leiden, Rotterdam, Utrecht, Haarlem en zelfs het buitenland. De drie partners zien dat de transformatie van panden steeds belangrijker wordt. Willem Heyligers: ‘De bestaande voorraad aan gebouwen biedt nog veel mogelijkheden tot verbetering , uitbreiding en transformatie. Daarmee realiseren we met elkaar, op de meest duurzame wijze, ook de verdichting die gemeentes zoeken.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.