Kijkduin, de mooiste nieuwe badplaats van Nederland

Het Amsterdamse FRED Developers, kortweg FRED, is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zijn oorsprong heeft bij vastgoedonderneming Fortress. De professionals die bij FRED werken hebben allemaal veel ervaring in de vastgoedwereld en hebben vele zowel grootschalige als kleinschalige (her)ontwikkelingen geïnitieerd en begeleid. We spreken de twee eigenaren van FRED, Roeland Voerman en Ad Roos, over de herontwikkeling van Kijkduin, Nieuw Kijkduin genaamd. Met een boulevard met retail en horeca en daarnaast bijna 270 woningen. De ambitie is hoog: de mooiste en fijnste badplaats van Nederland creëren. Voerman: ‘Het is uniek dat je een hele kuststrook in een keer kan herontwikkelen.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *