Retailers moeten met meer gevoel ondernemen

Wat een geluk dat ik in deze tijd geboren ben. De ene innovatie volgt de andere innovatie op. Het dagelijks leven wordt steeds gemakkelijker, efficiënter en goedkoper. Eten laten bezorgen, films kijken, concerten terug luisteren, sportwedstrijden volgen en producten kopen; het kan allemaal vanaf dezelfde bank thuis. Want dat is toch wat we willen? Het leven in een digitale ‘Febo-muur’, zonder enig risico en zo voor het oprapen. Ook ondernemers hopen op een briljant inzicht: een gouden formule of een antwoord op alle vragen voordat we daadwerkelijk stappen beginnen te zetten. Waarom? Omdat we gevoelsmatig meer te verliezen hebben dan te winnen. Zekerheid, dat is wat we willen. Deze tijd vraagt om iets anders.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *