23 mei. Erwin Asselman

Missie van Ockto: digitale inclusie voor iedereen

Vrijwel iedereen kent de situatie: voor de aankoop van je huis of voor een andere belangrijke transactie moet je financiële gegevens over jezelf en je huishouden aanleveren. Vaak is dat een heel gezoek. En het kost hoe dan ook veel tijd. Ockto maakt dat zoeken en spitten in schoendozen en ordners overbodig. Met de app verzamel en deel je snel, eenvoudig en veilig gegevens. Ockto werkt momenteel al met een aantal vastgoedpartijen samen om het aanvraagtraject in de verhuur te optimaliseren. Dit betekent minder werk, sneller duidelijkheid en dus makkelijker voor de klant. Ockto, waarin ABN Amro een minderheidsaandeel heeft, bestaat nu 3,5 jaar. We spreken Paul Janssen, product director van Ockto, en salesmanager Auke Dirkmaat.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media