05 jun 2019 - Erwin Asselman

Hoe zou de kantorenmarkt zich de komende jaren ontwikkelen?

Hoe zou de kantorenmarkt zich de komende jaren ontwikkelen? Dat vroegen we aan drie onderzoekers bij grote vastgoedbedrijven die dagelijks alle cijfers bestuderen.

Bij grote vastgoedbedrijven werken ze vaak met eigen onderzoekers die analyseren op welke manier de kantorenmarkt zich ontwikkelt. Natuurlijk weten zij alles over de huurprijzen en de markt, maar ze houden ook nauwlettend de gebruiker in de gaten die uiteindelijk bepaalt waar het naartoe gaat in de kantorenmarkt. Als die gebruiker immers het kantoor vooral ziet als een ideale plek om klanten en collega’s te ontmoeten en om te ontspannen dan werkt dat allemaal door in het aanbod van de kantorenconcepten. We spreken daarom met Sven Bertens (Head of Research &Strategy bij JLL Nederland), Jordy Kleemans (Associate director research & consultancy Savills) en Frank van der Sluys (Head of research & insight C&W) over de trends die er uit de cijfers te destilleren zijn.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media