Den Haag een perfecte springplank voor start-ups

‘Hoe doet Den Haag het op gebied van innovatie? Daar kun je op verschillende manieren tegen aan kijken. Als losse entiteit gaat dat heel behoorlijk, er is een duidelijke dynamiek. Vergelijk je Den Haag met bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven dan valt op dat er op een andere manier invulling wordt gegeven aan participatie en samenwerking. Niet per se beter of slechter, maar anders. We hebben in Amsterdam tien jaar geleden gezien hoe het merk Amsterdam in de markt is gezet en de gemeente daar fors in investeerde, bijvoorbeeld in snel internet, plus aantrekkelijke leefvoorzieningen voor millenials.’- Bastiaan Meijer: directeur New World Campus, Foodstars en Truvalu

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.