Heijmans maakt wooncarrière mogelijk in stad en regio

Den Haag moet niet alleen vol worden gebouwd met hoge woontorens. De hofstad kan beter een deel van zijn grote woningopgave in de regio laten landen. Met slim openbaar vervoer blijven de regiobewoners dan verbonden met de stad.

Dat betoogt Maarten van Duijn, directievoorzitter Heijmans Vastgoed. In Den Haag heeft Heijmans met tal van woningprojecten zijn stempel gezet. In het Wijnhavenkwartier heeft de ontwikkelaar een onooglijk ministeriegebouw getransformeerd naar een multifunctioneel complex met appartementen, een campus van Leiden University en restaurants. Aan de centrumrand in het Regentessekwartier vervangt de ontwikkelaar in samenwerking met Staedion het project Energiekwartier oude kantoorgebouwen door honderden appartementen en grondgebonden woningen. Achter het Zuiderpark naast het Haga-ziekenhuis realiseert Heijmans met belegger Patrizia en woningcorporatie Arcade De Schoone Ley, een nieuwe groene woonwijk.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.