Op de fiets!

Fotograaf Peter van Aalst en journalist Ingrid Spelt springen op fiets met Sylvester van Oel van Cycle and the City voor een stadstoer. En dat levert mooie ontmoetingen op in de Haagse binnenstad!

9. De tassenontwerper

‘Mode vond mijn moeder geen goed idee. ‘Je verdient er niks mee’, zei ze. Zo eigenwijs als ik ben, stapte ik naar de Modevakschool. Ik werkte hard om mijn doel te bereiken. Ik werd op – eens uitgeroepen als beste mbo-leerling van Nederland’. Mijn talent werd gezien. Ik was zo trots. Mijn eerste tas maakte ik aan de keukentafel. Drie klasgenoten wilden dolgraag die tas hebben.17 was ik. (Lachend) Eigenlijk doe ik nu precies hetzelfde als toen: mooie duurzame tassen maken…

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.