‘Greystar ontzorgt huurders en vergroot levenskwaliteit’

Greystar ontwikkelt en investeert voor de lange termijn in aantrekkelijke woon- en leefomgevingen in Amsterdam. Met de woonconcepten die Greystar ontwikkelt en exploiteert, zoekt zij een prijspunt waarbij de totale woonlasten voor de bewoner aantrekkelijker zijn dan wanneer deze elders zou huren. Door de toenemende drang om de woningmarkt te reguleren, is het voor het bedrijf lastiger geworden om het totaalconcept te verwezenlijken. Huurprijsregulering is daarbij niet het probleem, maar wel de beperkte blik over wat een goede woning en wat woonbeleving nou is, stelt Anneke Timmermans, director Investments & Asset Management Greystar. Ze pleit daarom voor een nieuwe meetlat. ‘De stad moet woningprojecten ook toetsen op leefbaarheid en bewonerstevredenheid.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.