10 nov. Erwin Asselman

Op de fiets met Taco de Groot van Vastned

‘Amsterdam moet groeien via het water’

Een simpele ‘stenenboer’, zo betiteld de topman van Vastned zichzelf graag. Ondertussen rijst uit talloze interviews in de vastgoedpers en financiële media van de laatste acht jaar het beeld op van een zakenman die stiekem toch veel meer van het retailvak weet. Taco de Groot vindt niets leuker dan zijn schoenzolen te verslijten in de populairste winkelstraten in grote Europese steden met een historische binnenstad. Hij heeft door te kijken en te luisteren inzicht in wat wel en wat niet werkt op het gebied van retail en brandstores. Een uitnodiging om op de fiets de PC Hooftstraat in Amsterdam te verkennen, leidt tot een onderhoudend gesprek over de staat van Amsterdam.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media