Eindejaarsgedachten van een fiscalist

Tja, het is weer zover. Ik ben weer gevraagd een eindejaars column te schrijven. Ik zou zoiets kunnen schrijven als:

“Buiten is het koud. De open haard geeft een aangename warmte af. Zittend in mijn stoel dwalen mijn gedachten af naar…..”

Maar goed, dan wordt het een mooi stukje amateur proza waar u waarschijnlijk niet op zit te wachten. Dus dan maar zakelijk. Het afgelopen jaar was fiscaal weer bijzonder interessant. Zo is met ingang van dit jaar een bepaling ingevoerd, die de aftrek van rentekosten voor de vennootschapsbelasting beperkt tot 30% van de fiscale ebitda. Vooral partijen, die actief zijn op het gebied van vastgoed krijgen te maken met deze renteaftrekbeperking.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *