‘Het is enorm inspirerend om groot te denken. Er ontstaan dan vanzelf veel kansen om mee aan de slag te gaan’

Voormalig ABN AMRO bankier Rutger Schuur is sinds september 2019 de Chief Investment Officer van ParkBee. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor een uitbreiding van het aantal parkeerlocaties van de digitale parkeerbeheerder. Dit in Nederland, maar ook daarbuiten, want ParkBee groeit hard. In vijf jaar tijd transformeerde deze club van slimme startup naar succesvolle scale-up. Rutger: ‘Ik vind het een enorme uitdaging en eer om bij zo’n ondernemende en ambitieuze onderneming als ParkBee aan het werk te zijn. De focus op groei en het innoveren in een traditionele markt maken deze baan reuze interessant.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.