‘Het verbinden van programma en mensen en de stad’

Fransje Sprunken kent de vastgoedwereld vanuit vele rollen en invalshoeken. Zo begon ze als architect, was ze daarna verantwoordelijk voor de planning van de Polderbaan op Schiphol en kwam ze vervolgens tot haar eerste ontwikkelervaring waar businessplan, programma en stedenbouw & architectuur bij elkaar kwamen: de initiatief-fase van Euroborg in Groningen. Bij HBG Vastgoed was ze daarnaast actief als (her) ontwikkelaar van een winkelcentrum en de realisatie van kantoren. Bij LSI was ze als hoofd concepten verantwoordelijk voor de initiatieffase van onder andere projecten als de Zalmtoren en Central Post in Rotterdam. De afgelopen 9 jaar hield ze zich bij VORM als directeur concepten meer bezig met woningbouwprojecten, onder meer in de Houthavens in Amsterdam. In de zomer is ze voor zichzelf begonnen, Fransje Sprunken Development (FSD). ‘Het is geweldig dat ik al die verschillende ervaringen nu zo mooi in FSD kan integreren, inzetten.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *