21 nov. Erwin Asselman

Klanten vooruithelpen met praktische oplossingen

Wij zijn een kantoor dat al ruim 40 jaar voor ondernemers optreedt in het midden- en grootbedrijf’, zegt Minkhorst. ‘Vaak ook klanten die in hun branche tot de top van Nederland horen. Vanuit een high-end niveau pakken we vooral de ingewikkelde kwesties op. In ons brancheteam Bouw en Vastgoed vind je vrijwel alle rechtsgebieden die een direct raakvlak met vastgoed hebben: bouw, omgeving en overheid, huur en onroerend goed. Maar ook disciplines als financiering en zekerheden, rechtspersonen, ICT, intellectuele eigendom, privacy en arbeid. Het is dus anders georganiseerd dan bij veel advocatenkantoren gebruikelijk is. Via het brancheteam weten we wat er in de markt en bij onze klanten speelt. Zo kunnen we inspelen op nieuwe ontwikkelingen en eenvoudig verschillende expertises inzetten, om de klant optimaal te kunnen ondersteunen.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media