21 nov 2019 - Erwin Asselman

Kortlopende maatwerkfinanciering voor vastgoedprojecten

Na de kredietcrisis ontstond op de Nederlandse vastgoedmarkt een leemte als het gaat om projectfinancieringen voor residentieel vastgoed. Het Amsterdamse DCMF is sinds 2012 in het gat gesprongen dat banken hebben laten vallen bij het beschikbaar stellen van projectfinanciering voor kleine tot middelgrote ontwikkelaars. Jeroen Aardoom, salesmanager bij DCMF: ‘Wij verstrekken kortlopende financiering, met een looptijd van maximaal 18 maanden.’Na de kredietcrisis ontstond op de Nederlandse vastgoedmarkt een leemte als het gaat om projectfinancieringen voor residentieel vastgoed. Het Amsterdamse DCMF is sinds 2012 in het gat gesprongen dat banken hebben laten vallen bij het beschikbaar stellen van projectfinanciering voor kleine tot middelgrote ontwikkelaars. Jeroen Aardoom, salesmanager bij DCMF: ‘Wij verstrekken kortlopende financiering, met een looptijd van maximaal 18 maanden.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media