Vertrouwen van beleggers drijft Duprofa Property Management voort

Om meteen maar duidelijk te maken dat Duprofa een no-nonsense familiebedrijf is: na ‘Du(tch)’ en ‘Pro(perty) Management’ wordt de laatste lettergreep in de naam gevormd door de eerste letters van de voornamen Frank en Alexander. ‘Begonnen als taxateur bij de FGH-bank, zit mijn vader al sinds 1974 in het vastgoed,’ schetst Alexander in het kantoor op het Brainpark in Rotterdam desgevraagd de bedrijfshistorie. ‘Na verschillende managementfuncties in de bancaire wereld en de projectontwikkeling, is hij in 1988 voor zichzelf begonnen met een vastgoedfinancieringsbedrijf. In 2011 begon hij met de oprichting van vastgoedfondsen.’ Na een studie International Management aan Nyenrode, werkte Alexander zelf enkele jaren bij de bouw- en vastgoedafdeling van Lidl GmbH, om in 2017 in het familiebedrijf te stappen dat toen ook de naam Duprofa kreeg. Voor hij uit kan wijden over de start, ziet hij dat de blik van de verslaggever wordt getrokken door twee eeuwenoude familieportretten aan de wand. ‘Twee van mijn adellijke voorouders,’ legt hij uit. ‘Een van mijn voorvaderen is burgemeester geweest in Dordrecht, waar je nog steeds de Gevaertsweg hebt.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.