09 apr. Erwin Asselman

HOTSPOTS 2020

Rotterdam hééft het. De stad met haar ongepolijste charme, internationale allure en opvallende skyline zag het aantal horecazaken in het laatste decennium stijgen met vijftig procent. Elke week opent er wel ergens een ontbijt-lunchcafé of restaurant. Het oude Shell-kantoor, de Energiefabriek, de oude drukkerij van het Vrije Volk en het Maaskantse Industriegebouw zijn onder meer bevolkt door de nieuwe generatie horecaondernemers. Het hippe Manhattan aan de Maas omarmt deze nieuwe eetcultuur, die bijdraagt aan de levendigheid in de stad. De horecaondernemer 2.0 biedt nieuwe eetsensaties, niet zelden omringd door kunst en cultuur. In 010 is nog ruimte voor jong talent en nieuwe vaak duurzame initiatieven.

De redactie van In Rotterdam ontbijt, luncht, dineert en kletst bij in 10 kekke hotspots.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media