20 apr 2020 - Erwin Asselman

Smart Building Certification: Een verrassende doorbraak beyond data!

De coronacrisis, het ‘socio-economische tsunami’ waar we plots allemaal mee te maken hebben, laat ook de bouw- en vastgoedsector niet onverlet. Nu face-to-face interacties een soort Russische roulette zijn geworden, wordt de dagelijkse gang van zaken dusdanig verstoord, dat corporates digitalisering en ‘out-ofthe-box denken’ wel moéten omarmen. PropTechs, aan de andere kant, zullen ook de nodige adaptaties moeten doen. Tech-savvy zijn ze al, dus hun uitdagingen liggen elders. Om (toenemende) omzet te blijven generen, zullen deze bedrijven zich enerzijds moeten richten op het verbeteren van hun producten en anderzijds op het aanpassen van hun marketing- en acquisitiestrategie.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media