Column Jaap de Groot

Amsterdam koestert kloppend sporthart

De afgelopen tien jaar heeft de Amsterdamse sportwereld veel te danken aan de wethouders Carolien Gehrels (PvdA) en Eric van der Burg (VVD). Terwijl bij de overheid de meeste politici qua sport over twee linkerhanden beschikken, wist dit duo impulsen aan alle aspecten van de branche te geven. Van de bodem van de samenleving tot de topsportDe afgelopen tien jaar heeft de Amsterdamse sportwereld veel te danken aan de wethouders Carolien Gehrels (PvdA) en Eric van der Burg (VVD). Terwijl bij de overheid de meeste politici qua sport over twee linkerhanden beschikken, wist dit duo impulsen aan alle aspecten van de branche te geven. Van de bodem van de samenleving tot de topsport

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *