27 nov. Erwin Asselman

‘Bouwen doe je voor mensen’

‘Bouwen doe je voor mensen. Die overtuiging zit diep bij ons. Dat heeft te maken met onze wortels. Wij zijn een regionaal bouwbedrijf uit Appingedam, actief in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze klanten komen van oudsher uit de regio. We kennen het werkgebied en de mensen hier goed. Dat heeft geleid tot een grote klantgerichtheid. Wij realiseren kwalitatief goede gebouwen waar mensen met plezier wonen, werken en leven. Om dat te bereiken, proberen we niet alleen vooraf en tijdens de bouwwerkzaamheden mee te denken met opdrachtgevers en eindgebruikers, maar vragen we ook altijd achteraf of mensen tevreden zijn over het eindresultaat en de weg ernaartoe of dat ze dingen liever anders hadden gehad. Dergelijke informatie krijgen we ook via onze afdeling onderhoud en beheer. Zo hebben we goed zicht op hoe wonen in onze projecten daadwerkelijk uitpakt en hoe men onze werkwijze ervaart. Daar leren we weer van en die informatie gebruiken we om nieuwe projecten verder te perfectioneren. Wij vinden het belangrijk dat mensen vertrouwen in ons hebben. Daarom zijn we ook aangesloten bij Woningborg. Dat biedt kopers een stuk zekerheid.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media