03 mei 2022 - Erwin Asselman

Gebiedsontwikkelaar AM neemt voortouw met gezonde wijk

Met het concept ‘de gezondste wijk van Nederland’ zetten de gemeente Breda en gebiedsontwikkelaar AM de fysieke en mentale gezondheid centraal in een nieuwe wijk op het zogeheten Hero-terrein in Breda. Het doel is dat de fysieke omgeving gezond gedrag en gemeenschapszin uitlokt bij de bewoners. Hiermee versterkt AM haar positie als maatschappelijk betrokken ontwikkelaar en geeft zij een stevige impuls aan haar kernthema ‘Healthy Urban Living & Working’. We spreken met de adjunct-directeur van AM, Jaap van Engelshoven over dit project en over De Drie Hoefijzers, ook een project in Breda, op het terrein van een voormalige bierbrouwerij.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media