27 okt. Erwin Asselman

Ramón Mossel pleit voor Masterplan Woningmarkt

Vorig jaar constateerde makelaar Ramón Mossel al op deze plek dat de behoefte van woningzoekenden veelal haaks staan op het beleid van de gemeente Amsterdam. Helaas constateert hij een jaar later dat er weinig is veranderd. Het ontbreekt de lokale overheid nog steeds aan een juiste visie om tot een structurele oplossing van de woningmarkt te komen. En juist nu, in een tijd van volop onzekerheden, is het van groot belang, dat er stappen worden gezet om de markt weer in balans te krijgen. Partijen moeten nu echt met elkaar om de tafel om te komen tot een Masterplan. ‘Een Masterplan dat veel verder gaat dan alleen woningen bouwen. Een Masterplan, dat tevens maatschappelijke problemen aanpakt. Vraag en aanbod moeten tenderen naar een nieuw evenwicht!’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media