19 mei 2023 - Erwin Asselman

Gastvrij, flexibel, duurzaam… Voor Colliers is Blaak House een kwestie van ‘practice what you preach’

Van de vijf vestigingen die internationaal vastgoedadviseur Colliers in Nederland heeft, is die in Rotterdam misschien wel de mooiste. De bovenste verdieping van het Blaak House biedt de circa 65 adviseurs op het gebied van onder andere Taxaties, Agency, Asset Management en Occupier Services sinds drie jaar een werkplek en uitvalsbasis die voldoet aan alle eisen die voortvloeien uit trends als hybride werken en remote werken. Een schoolvoorbeeld van ‘practice what you preach’, verzekeren Birgitta Padberg (Director Business Development) en Ruben den Uyl (Consultant Corporate Real Estate Solutions).

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media