25 mei 2023 - Erwin Asselman

Drempelvrees bij beleggers onterecht: ‘relatief weinig leegstand in horecavastgoed’

In tegenstelling tot wat veel mensen denken heeft de horecasector de coronacrisis redelijk goed overleefd, stellen Ingmar Bokma, Directeur en Vastgoedadviseur, en Remco Rijers, Register-Taxateur, beiden bij VDW Horecamakelaars. Het inmiddels ruim 30-jarige bedrijf is een van de weinige in Nederland met de brede expertise die je in huis moet hebben in deze dynamische, maar complexe nichemarkt. De afremmende werking in de markt komt volgens Bokma en Rijers dan ook niet uit de sector maar bij de grootbanken en gemoeide onzekerheid in de wereld vandaan. ‘Wij hebben opgeschaald om de opdrachtgever veel breder te kunnen adviseren.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media