25 mei. Erwin Asselman

Gennu: in co-creatie naar de beste keukenoplossing voor iedere generatie

Ze weten als geen ander welke essentiële rol de keuken speelt voor de consument in de beleving van de woning. Ze kennen bovendien precies de behoeftes en voorkeuren van de verschillende generaties. Rob van de Koppel, directeur zakelijke markt Noord-Nederland, en Stephen Franken, directeur zakelijke markt Zuid-Nederland van Gennu gaan dan ook het liefst zo vroeg mogelijk aan tafel met de projectontwikkelaar of aannemer om in co-creatie met de opdrachtgever de best passende keuken te kunnen realiseren. In de huidige woningmarkt is dat des te belangrijker. ‘De consument kan weer kiezen, en dan kiest hij wél de woning met de best passende keuken.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media