09 jun. Erwin Asselman

Adriaan Visser: Vanaf 2025 nieuw perspectief voor de woningmarkt

De huidige situatie in de woningmarkt is geen crisis maar slechts een dip, stelt Adriaan Visser, directievoorzitter van Brink. Hij ziet een sterke gemeenschappelijke wens van partijen om samen door deze periode ‘heen te bouwen’. Hoewel de omstandigheden nu moeilijk zijn is het gevaarlijk om op de handen te blijven zitten. Vanaf circa 2025/2026 gaan naar verwachting de prijzen van bestaande woningen weer stijgen. Een financiële impuls vanuit het Rijk moet helpen om de productie tot die tijd op gang te houden. Marktpartijen en gemeenten moeten ondanks de tegenwind hard doorwerken aan nieuwe plannen. ‘Er is een enorme maatschappelijke noodzaak om nu door te pakken.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media