27 sep. Erwin Asselman

Steen in de Hofvijver in aanloop naar verkiezingen

Persbericht

Geef de vastgoedbranche een duidelijke stem

‘Meer regie, minder regels en integrale visie op het vergeten thema: stedelijke ontwikkeling ontbreekt’

Stedelijke ontwikkeling wordt nauwelijks genoemd als verkiezingsthema. Dat terwijl het raakt aan zovele andere thema’s, zoals migratie, woningnood, economische positie, stikstof en andere klimaatonderwerpen. Toch lijkt het onderwerp te worden vermeden door de politici. Wellicht omdat het zo ingewikkeld is. Daarom lanceert vastgoeduitgeverij en netwerkorganisatie VG Visie ‘De Stem van het Vastgoed’. Dit is een digitaal platform waar vastgoedbeslissers hun visie geven op de toekomst. Verhalen die Nederland zullen helpen tijdens de verkiezingen in november om toekomstbestendige keuzes te maken.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media