10 jun 2024 - Erwin Asselman

De ultieme gids voor energiebeheer in de Vastgoedsector: Audax Renewables helpt jouw ambities te realiseren

In de dynamische wereld van vastgoedbeheer is het essentieel om een energiepartner te hebben die je kunt vertrouwen. Bij Audax Renewables begrijpen we dit als geen ander. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we marktleider in het leveren van hoogwaardige energiediensten aan de vastgoedsector. Onze focus ligt op het bieden van persoonlijke service, zodat je je geen nummer voelt, en het efficiënt regelen van je energiebehoeften, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het beheren en laten groeien van je vastgoedportefeuille.

Waarom kiezen voor Audax Renewables?

Als vastgoedprofessional ben je wellicht niet dagelijks bezig met energie. Je hebt een partner nodig die niet alleen begrijpt wat je nodig hebt, maar die ook snel kan schakelen wanneer dat nodig is. Bij Audax Renewables zijn we altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen voor jouw portefeuille.

Onze aanpak is gebaseerd op drie pijlers:

‘vandaag’, ‘persoonlijk’ en ‘morgen’. We beginnen met het zorgen voor een naadloze energieregeling voor jouw panden, zodat je direct kosten kunt besparen. Vervolgens richten we ons op het opbouwen van een persoonlijke relatie met jou, zodat we je ambities voor de toekomst kunnen begrijpen en ondersteunen. Tenslotte helpen we je bij het realiseren van duurzame energiedoelstellingen die passen bij jouw visie op de lange termijn.

Onze diensten: van advies tot uitvoering

Bij Audax Renewables bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al je energiebehoeften te voldoen. Onze energiespecialisten, samen met onze uitgebreide netwerk van partners, staan klaar om je te helpen met alles, van energiebesparing tot subsidieaanvragen. Of je nu op zoek bent naar advies over verlichting, hulp nodig hebt bij het implementeren van energiebesparende maatregelen, of wilt profiteren van subsidies voor duurzame energieproductie, wij zijn er om je te ondersteunen.

Onze tools voor jouw energiebeheer

Bij Audax Renewables geloven we in de kracht van data-analyse om energie-efficiëntie te verbeteren. Daarom hebben we MijnAudax ontwikkeld, een innovatief platform waarmee je eenvoudig het energieverbruik van verschillende panden kunt monitoren en vergelijken. Met behulp van geavanceerde data-analyse kunnen we inzichtelijk maken waar onnodig energieverbruik plaatsvindt en hoe dit kan worden verminderd, waardoor je grip krijgt op je energiekosten.

Subsidieaanvragen en energiezuinig ondernemen

In lijn met de doelstellingen van de Nederlandse overheid ter bevordering van energiezuinig ondernemen, worden diverse subsidies en regelingen aangeboden. Audax Renewables werkt nauw samen met gespecialiseerde partners om ondernemingen te ondersteunen bij het optimaal benutten van deze stimuleringsmaatregelen. Onze energiespecialisten staan klaar om te assisteren bij het identificeren van subsidies die van toepassing zijn op jouw vastgoedportfolio, waardoor je gereed bent voor de duurzame toekomst van ondernemen. Hierbij kan gedacht worden aan subsidies voor het verbeteren van het energielabel van jouw bedrijfspanden, wat niet alleen kostenbesparingen op lange termijn oplevert, maar ook de waarde en aantrekkelijkheid van jouw vastgoed verhoogt. Bovendien wordt het steeds vaker verplicht gesteld om laadpalen voor elektrische voertuigen te installeren bij bedrijfspanden, waarvoor ook subsidies beschikbaar zijn om de kosten te verlichten en de overgang naar elektrisch rijden te bevorderen.

Bezoek ons op Provada

Wil je meer weten over hoe Audax Renewables jou kan helpen bij het beheren van je energiebehoeften in de vastgoedsector? Bezoek dan onze nieuwe stand op Provada, dé vakbeurs voor de vastgoedsector. We hebben hier namelijk een nieuwe plek, te weten hal 12, stand 53. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies op maat van jouw specifieke situatie. Klik hier voor meer informatie en registreer je vandaag nog voor een afspraak met een van onze energieregisseurs.

Bij Audax Renewables begrijpen we dat energie meer is dan alleen een kostenpost. Het is een essentieel onderdeel van je vastgoedportefeuille, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit elke watt die je verbruikt. Met onze persoonlijke aanpak en innovatieve diensten zijn we jouw partner voor vandaag én morgen.

All rights reserved © 2024 Young Media