City Masterclass IN Rotterdam

Graag nodigt VG Visie u uit voor het City Masterclass Event IN Rotterdam. Een inspirerende middag die u niet mag missen: met verhalen van invloedrijke trendsetters, succesvolle ondernemers, en een beleidsmaker over de toekomst van Rotterdam.

Tijdens de bijeenkomst zullen 9 spraakmakende gasten met elkaar in gesprek gaan over hun professionele en persoonlijke betrokkenheid bij de ontwikkeling van de stad Rotterdam.De verhalen liggen op het snijvlak van vastgoed en ondernemerschap en zorgen voor inspiratie en herkenning bij u als collega-professional.

Informatie

De kosten bedragen €195,00 excl. btw inclusief koffie, thee, hapjes & netwerkwerkbijeenkomst

Koop hier je kaartje
Wat?

Op woensdag 7 maart organiseert VG Visie vanuit het spraakmakende gebouw de Rotterdam een middagbijeenkomst over de toekomst van de stad Rotterdam. De stad is het ultieme podium voor ontmoeting en verbinding.

Rotterdam, de stad die je steeds weer verbaasd omdat er zoveel meer gebeurt dan je denkt. Een stad ook die door haar ontwikkeling prima aansluit bij de eisen van de moderne tijd. Maar natuurlijk ook vele uitdagingen kent.

Vanuit De Rotterdam spreekt een keur aan gasten over de uitdagingen op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren? Hoe liggen de verhoudingen in de Maasstad en wie zet de toon? En hoe kijken zij naar de toekomst van de stad?

Voor wie?

Deze avond is een aanrader voor investeerders, bestuurders, beleidsmakers, centrummanagers, stedenbouwkundigen, directieleden van corporaties, ontwikkelaars, experts, city marketeers, planologen en vastgoedeigenaren

Waar?

De Rotterdam, Icoon van de stad en met 162.000 m2 het grootste gebouw van Nederland. Wilhelminakade 179/ 3072 AP Rotterdam. 22 ste etage. Parkeren is mogelijk in het gebouw.

Programma?

14.45 uur

Inloop en registratie, eten & drinken en kennismaken en mensen ontmoeten

15.30 uur

Start inhoudelijk programma o.l.v. Rupert Parker Brady in twee sessies.

Aan tafel

  • Jos Melchers, directeur gebiedsontwikkeling – stadsontwikkeling Rotterdam, en een mix van ondernemers en betrokken marktpartijen
  • Willem Bastein – Klimaatgarant
  • Jan Bruil – Bouwinvest
  • Diko Ruit – Multi
  • Wilco van Etten – ABN AMRO
  • Paul Oremus – CBRE Global Investors
  • Bianca Seekles – ERA Contour
  • Marc van Niekerken of Riaan Peene – Savills Nederland
  • Caroline de Jager – 3isacrowd

Lancering van de eerste editie van het magazine IN Rotterdam, een uitgave van VG Visie.

Aansluitend netwerkborrel

18.00 uur Einde

Contact?

Erwin Asselman
Directeur en uitgever VG Visie & IN Rotterdam
E: erwin@vgvisie.nl
www.vgvisie.nl
T: 06- 51268407