VG VISIE SUMMER VIBE EVENT

Net voor het begin van de echte zomer nodigt VG Visie u van harte uit
voor het VG Visie Summer Vibe Event. Met invloedrijke en succesvolle vastgoedprofessionals die hun verhalen delen over de toekomst.
Een inspirerende middag waar we u graag voor uitnodigen.
In totaal zullen zes spraakmakende gasten via een interview hun professionele en persoonlijke visie op de vastgoedmarkt delen. Allen spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van steden. Tijdens het gesprek zullen ze zowel hun successen als tegenslagen belichten. Hun verhalen liggen allemaal op het snijvlak van vastgoed en ondernemerschap. Inspirerend en herkenbaar voor u als collega-professional.

Informatie

Toegangsprijs: € 195,00 excl. btw inclusief koffie, thee,
hapjes van Casa Sofia & netwerkwerkbijeenkomst

Koop hier uw toegangskaartje

De door VG Visie georganiseerde middag vanuit Slotervaart Centrum voor Zorg is een netwerkbijeenkomst voor mensen uit het vak. We hebben een middag vullend programma voor u samengesteld, te beginnen met een rondleiding door het voormalig Slotervaart Ziekenhuis voor een groep van maximaal dertig mensen. Uiteraard is er ook alle tijd om ook informeel met elkaar van gedachten te wisselen. De focus zal liggen op de zes intensieve één-op-één interviews onder leiding van topmoderator Ruud Hendriks. Onze gasten nemen u mee in hun verhaal over de huidige stand van zaken en hun visie op de toekomst. Hoe ziet de stad van de toekomst er uit? Welke ontwikkelingen spelen een rol? Zijn we op de goede weg? Waar liggen de uitdagingen en successen?

Investeerders, bestuurders, beleidsmakers, projectontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundigen, directieleden van corporaties, experts, city marketeers, planologen en vastgoedeigenaren.

Locatie: Slotervaart Centrum voor Zorg Ontvangst: Casa Sofia, de Fenikszaal, Louwesweg 6 1066 EC Amsterdam.

15.00 UUR 
Inloop en registratie, eten & drinken en kennismaken en mensen ontmoeten

15.00 UUR-15.30 UUR
Exclusieve rondleiding

16.00 UUR
Start inhoudelijk programma o.l.v. Ruud Hendriks
HESTER VAN BUREN
ROCHDALE
RENÉ VIERKANT
VIERDERS
GEERTJEN POT &
MARTINE GRÜNDEMANN
ZADELHOFF
JEROEN LOKERSE
CUSHMAN & WAKEFIELD
ROB REINTJES
JURY!
RUTGER SCHUUR
PARKBEE

Aansluitend: netwerkborrel
17. 15- 18.30 UUR

Erwin Asselman
Directeur en uitgever VG Visie & IN Amsterdam

E: erwin@vgvisie.nl
www.vgvisie.nl
T: 06- 51268407