Wintergasten

Graag nodigt VG Visie u uit voor het Wintergasten Event. Een inspirerende middag die u niet mag missen: met het verhaal achter het verhaal van gepassioneerde vastgoedprofessionals.

Tijdens het Wintergasten event zullen vier spraakmakende gasten worden geïnterviewd over hun professionele en persoonlijke visie op de toekomst van Nederland. De verhalen liggen op het snijvlak van vastgoed, ondernemerschap en de stad en zorgen voor inspiratie en herkenning bij u als collega-professional..

Informatie

Toegangsprijs: € 195,00 excl. btw inclusief koffie, thee.

Koop hier uw toegangskaartje

Graag nodigt VG Visie u uit voor het Wintergasten Event. Een inspirerende middag die u niet mag missen: met het verhaal achter het verhaal van gepassioneerde vastgoedprofessionals. Tijdens het Wintergasten event zullen vier spraakmakende gasten worden geïnterviewd over hun professionele en persoonlijke visie op de toekomst van Nederland. De verhalen liggen op het snijvlak van vastgoed, ondernemerschap en de stad en zorgen voor inspiratie en herkenning bij u als collega-professional.

Het Wintergasten Event is een absolute aanrader voor: Stadsbestuurders, projectontwikkelaars, beleggers, architecten, centrummanagers, vastgoedeigenaren, stedenbouwkundigen, city marketeers en directieleden van corporaties.

Rabobank Nederland Croeselaan 18
3521 CB Utrecht
Locatie: 25ste verdieping

Elke ‘Wintergast’ laat zich in ongeveer 20 minuten het hemd van het lijf vragen door moderator Ruud Hendriks. In het format combineren we de verdieping van ‘Zomergasten’ en de snelheid van ‘De Wereld Draait Door’.

13.00 UUR

Inloop en registratie, eten & drinken.
Kennismaken en mensen ontmoeten.

14.15 UUR

Start inhoudelijk programma o.l.v. Ruud Hendriks
Roel van de Bilt – Directeur Rabobank Real Estate Finance
Wouter Orth – Directeur commercieel vastgoed Heijmans Vastgoed
Eduard Schaepman- CEO vanTribes
Jeroen van Valen- partner van Sectie5

P R O G R A M M A

13.00 – 14.00 Ontvangst
14.15 – 15.15 Opening wintergasten
15.15 – 15.30 Pauze
15.45 – 16.30 Vervolg wintergasten
16.30 – 18.30 Netwerkborrel

RUUD HENDRIKS- BNR Nieuwsradio, Startupbootcamp, Innoleaps & The Talent Institute.

erwin@vgvisie.nl
www.vgvisie.nl

Voor vragen kunt contact op nemen met Erwin Asselman, Directeur en uitgever VG Visie & organisator van het Wintergasten event.