Giovanni Colauto ceo de Bijenkorf

‘Vanzelfsprekend is de Bijenkorf mijn favoriete winkelomgeving. Als ik denk aan een topwinkelstraat, komt de Utrechtsestraat in mijn woonplaats Amsterdam als eerste bij me op. Het winkelaanbod is zeer divers: van kleding, schoenen en meubels tot cosmetica, kaas en een chocolatier. Dat is natuurlijk niet de enige reden. Op 99 plekken vind je stuk voor stuk winkels, speciaalzaken en horeca die zich onderscheiden van het aanbod in de binnenstad. Het zijn veelal zelfstandig ondernemers, die zelf nog in de zaak staan of nauw betrokken zijn bij de bedrijfsvoering. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is een passie voor hun zaak, hun product en hun klant. En dat voel je zodra je binnenstapt. De sfeer is gezellig, vriendelijk en authentiek. Het aanbod is overwegend ambachtelijk en de bediening is vakkundig. De winkels zijn ook trendsettend en compleet. Loop maar eens binnen bij Kaashuis Tromp, Mobilia en Didato. Deze zaken zijn allemaal mooi, onderscheidend en kwalitatief goed.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *