‘De concurrentie om goede en gedreven mensen is steeds heviger geworden’

Wat zijn de trends qua eisen van opdrachtgevers aan het nieuwe kantoor?

‘De eisen die opdrachtgevers stellen aan kantoren en werkomgevingen is de laatste jaren enorm veranderd. Dat komt door een aantal factoren, een daarvan is de huidige ‘war on talent’ bij bedrijven. De concurrentiestrijd om goede en gedreven mensen is steeds heviger geworden. Wil je als bedrijf de juiste mensen aantrekken en behouden, dan moet je werknemers een aangename, vruchtbare en gezonde werkomgeving bieden, die niet alleen gericht is op efficiëntie. De vraag naar werkplekken die stimulerend zijn voor het uitwisselen en delen van kennis, voor co-creatie en sociale interactie, is flink toegenomen. Werkplekken moeten flexibel zijn in het gebruik,en genoeg ruimtelijke variatie bieden voor de verschillende manieren van werken; samenwerken in groepsverband, flexibele werkplekken, werken in stilte.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *