De lekkerste en hipste hotspots – 10 tips

04 DE ALLESKUNNER – BLEYENBERG

Aan de Grote Markt zit het full concept van Bleyenberg, restaurant De Kantine, rooftopbar Het Dak, en in de kelder Het Magazijn waar je tot in de laatste uurtjes kunt dansen. Bleyenberg zit in het voormalige Kwantum pand, en is een hommage aan de rijkelijke geschiedenis van het gebouw. Eens zwaaide bedrijfsleider C. Bleyenberg daar de scepter. Doorstond de rellen van de jaren 80 en 90, en loste de problemen eigenhandig op: onbevoegden gooide hij het pand op. Die niet lullen maar poetsen houding zie je terug in het horecaconcept. Werken, drinken en eten onder een dak getuigd van lef en aanpakken. Het Dak is de eerste rooftopbar in Den Haag met een eigen keuken en cocktailbar. Vanaf de derde verdieping heb je een prachtig uitzicht over de Haagse skyline. In Bleyenberg kun je bij wijze van spreken 24/7 vertoeven, van ontbijt tot uitgaan.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.