02 nov. Erwin Asselman

‘Amsterdam bevindt zich in een nieuwe Gouden Eeuw’

‘Enerzijds is het fantastisch dat Amsterdam zich in een nieuwe ‘Gouden Eeuw’ bevindt. Anderzijds barst de hoofdstad, door al haar weelde, letterlijk uit haar voegen. Amsterdam is een enorme magneet. Dat is ze altijd al geweest en dat blijft ze voorlopig ook nog even. Zeker nu, met de Brexit. Onze hoofdstad nestelt zich opnieuw in de harten van Nederlanders. Ze is zelfs opnieuw het kloppend economisch hart van ons land geworden. Het is nu uitdaging ervoor te zorgen dat het ook langdurig goed gaat met Amsterdam. Samen moeten we naar een duurzame inrichting. Dat doen we door kwalitatieve beslissingen te nemen over mobiliteit, solidariteit en schoonheid.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media