02 jun. Erwin Asselman

Wat is “normaal” vermogensbeheer?

Ukent ze wellicht wel of bent er zelf één, mensen die er een appartementje bij nemen voor de verhuur. Op de bank levert het geld immers niets meer op of moet er bijbetaald worden en overige beleggingen (zoals aandelen) zijn niet voor iedereen een geschikte investering. Dan maar het geld in “stenen” steken, dat geeft een redelijk stabiel rendement en is over het algemeen minder risicovol dan bijvoorbeeld een effectenportefeuille. Om een dergelijk appartementje te verkrijgen moet er tegenwoordig vrij diep in de buidel worden getast als gevolg van de almaar stijgende huizenprijzen, terwijl daarnaast ook nog eens acht procent overdrachtsbelasting mag worden afgetikt.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media