27 nov. Erwin Asselman

‘Bij elk project stel ik de vraag: wil ik hier mijn moeder achterlaten?’

‘Het ontwikkelen van zorghuisvesting is complex en minder voorspelbaar dan woningontwikkeling waar je ongeveer weet wat de markt verlangt. Wij hebben te maken met een zorgpartij die het gebouw huurt en ook invloed wil hebben op het eindproduct. Je moet daarom vanuit de organisatie van de eindgebruiker gaan ontwikkelen en haar businesscase begrijpen. Dat vereist kennis van de zorgsector en van het financiële plaatje. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden en je moet steeds weer een vertaalslag maken naar de eindgebruikers: zorgbehoeftigen, maar ook zorgmedewerkers. Looplijnen, het aantal wooneenheden, de personeelsbezetting: alles doet ertoe.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media