Een nieuw antwoord op verdichting. En de voordelen van een eigen architectenbureau.

Door de woningnood ligt er een belangrijke binnenstedelijke verdichtingsopgave’, zegt Bac. ‘Daarnaast zijn er de – politiek gevoelige – uitbreidingsgebieden. Veel van onze klanten zijn woningcorporaties en die worden dagelijks geconfronteerd met het maatschappelijk probleem van de woningnood. Waarbij betaalbaarheid en vergrijzing en onvoldoende aanbod voor starters en ouderen een belangrijke rol spelen. We hebben bij Heembouw goed geluisterd naar wat je in de markt hoort en zijn met elkaar gaan zitten om een goede bijdrage te kunnen leveren. Met als uitgangspunt, hoe kunnen we een woonconcept ontwikkelen en ontwerpen dat betaalbaar en snel realiseerbaar is en dat met kleine aanpassingen voor verschillende woontypologieën geschikt is, ook als volwaardige eengezinswoning?’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *